Den válečných veteránů

 Dne 10. 11. 2023 se delegace KVV Prostějov ve složení kol. Vladimír Ganzar, Jaroslav Ondrejčák a Jaroslav Kovář zúčastnila spolu s představiteli Statutárního města Prostějova pietního aktu na Městském hřbitově v Prostějově i v kasárnách na slavnostním nástupu příslušníků 601.skss. Dne 11. 11. 2023 jsme se společně s našimi dětmi a vnoučaty již počtvrté zúčastnili netradiční oslavy Dne válečných veteránů ve středisku dětských her a laser arény zvaném Šmoulíkov.

Zahájení provedl kol. František Chudý, který nás přivítal a pozdravil jménem nepřítomného předsedy kol. Ondreje Páleníka. Zároveň také poblahopřál spolu s kol. Františkem Stavným a ostatními přítomnými kolegovi Ladislavu Hantákovi k jeho životnímu jubileu, 70 let od narození. 

DSC_6414jpg

Po zahájení si již děti užily místní atrakce, laser arénu i hodinový program animační skupiny, s kterou si zasportovaly, zatančily, zazpívaly. Některým vnoučatům šikovné animátorky pomalovaly obličeje vybranými motivy. Hravé dopoledne se skutečně vydařilo. Pro nás dospělé to bylo místo, kde jsme si mohli zavzpomínat na kamarády a mladá léta.

DSC_6463jpg

 Byli jsme rádi, že návštěvnost na této akci byla vysoká a zaplnili jsme celý Šmoulíkov. Poděkování patří manželům Páleníkovým, kol. Pavle Sekaninové a ostatním členům obsluhy zábavního střediska, kteří pomohli vytvořit nádhernou atmosféru v průběhu celého dopoledne. O této krásné atmosféře se můžete přesvědčit na 74 fotografiích kol. Jaroslava Kováře umístěných ve fotogalerii webových stránek KVV Prostějov na adrese:

https://www.kvvprostejov.cz/fotogalerie,

https://eu.zonerama.com/jardakov/Album/10653406

kol. Aleš a Zdeňka Denerovi

13. 11. 2023