Informace kol. Jindry Starého a Michala Muchy

Vážené kolegyně, kolegové, předsedové KVV v ČR i SR, velitelé útvarů, kamarádi, výsadkáři a sběratelé,
pustili jsme se do projektu utonu s barevnou ručkou v barvě připomínající baret. Nůž se jmenuje HOMBRE. O nůž je veliký zájem a rychle mizí. Byli bychom neradi, kdyby se k Vám tato informace nedostala. Další informace k tomuto projektu viz, níže.

Specifikace nože "HOMBRE"

- nůž se speciální barvou ručky RAL č. 3004, čepel nože vyrobena z N690 s povrchovou úpravou DLC, tmavší antracitový povrch, jako tomu bylo u bojových nožů URNA. Pohledová i zadní strana čepele viz přiložený obrázek.

- kožené pouzdro z přírodní kůže se vsazeným kovovým znakem speciálních sil o velikosti 32 x 22 mm. Mosazné otočné nýty, červené nitě na obšití, pouzdra budou číslovaná pořadovým číslem nože

- nůž HOMBRE se bude nabízet jak v originální papírové krabičce, tak i ve dřevěné kazetě. Dřevěnou kazetu bude možno doobjednat samostatně cca za měsíc. Na víku kazety bude znak speciálních sil a údaje o HOMBRE + vložený certifikát. Certifikát bude součástí balení. Zájemci o tuto kazetu musí provézt samostatnou objednávku dřevěné etue, která bude spárována s objednávkou nože. U objednávky dřevěné etue budete uvádět platba převodem, osobní převzetí. Kazeta bude přiřazena k objednávce nože a buď zaslána společně s nožem na uvedenou adresu a přes zvoleného dopravce určeného objednávkou nože nebo osobně k osobnímu převzetí na prodejně společnosti v Prostějově či na pochodu 22.6.2024. Kazeta ještě není vyrobena a její cena není stanovena. Na objednávku nože nemá vliv. Papírová krabička je součástí ceny nože.


601 nozupng



- Certifikát bude vždy součástí balení. Do poznámky v objednávce uveďte hodnost, titul jméno a příjmení pro vypsání do certifikátu.

- nožů v tomto provedení bude vyrobeno celkem 601 kusů. V první vlně bude vyrobeno 300 ks. Zájemci o nůž platí předem na účet společnosti SM PARAPRESENT s.r.o.. Po objednávce a provedené platbě Vám bude zaslána zálohová faktura. Na dobírku nože nebudeme zasílat. Nože budou vyrobeny do 10. června. Po tomto datu bude průběžně zahájena distribuce nože a vystavena řádná faktura. Vzhledem k přípravě 11. ročníku pochodu mějte prosím strpení. Bude to náročné období. Vždy rádi odpovíme na Vaše dotazy.
- cena nože je 6001 Kč.

- nůž bude možno vyzvednout i osobně 22. června na 11. ročníku pochodu "Po stopách 22. výsadkové brigády", který ponese název právě po jedenáctém veliteli VÚ 8280 Prostějov Ondreji Páleníkovi, alias "HOMBRE". V případě osobního převzetí na pochodu uveďte tuto skutečnost do poznámky v objednávce.

Objednat můžete maximálně 2 ks nožů na osobu.

Z prodeje bude určitá část peněz darována ve prospěch Klubu výsadkových veteránů Prostějov.
Tento projekt vznikl za výrazného přispění, pomoci a podpory společnosti https://dss-cz.com/
https://www.smparapresent.cz/noze/