Informace ze dne 13.10.2019

https://www.zonerama.com/jardakov/Album/5673732

Zde můžete zhlédnout fotografie Jaroslava Kováře z výsadkového vinobraní v Dětkovicích dne 11.10.2019.

Vinobraní

Tak jako každý rok i letos náš klub pořádal tradiční Vinobraní. V odpoledních hodinách se dne 11.10.2019 v Dětkovicích sešlo 59 členů a příznivců klubu. Kolegu Lejskovi se podařilo vytvořit organizační tým, který zajistil hladký průběh příjemnému večeru. Jako obvykle nezklamala „Dětkovická buňka" vedená Jindrou Starým, která zajistila jak přípravu sálu, tak i jeho úklid po skončení Vinobraní. Spolehlivý kol. Hýbl jako obvykle připravil kvalitní „gulášek". I provedená hudební produkce probíhala ke spokojenosti všech přítomných.
V průběhu večera předseda František Stavný, který překonal svůj úraz a přišel se zúčastnit naší akce, popřál k životnímu jubileu kol. Miroslavu Milarovi a předal mu drobné pozornosti od klubu. Naše tradiční Vinobraní poctil svojí návštěvou i velitel 601. skss plk.gšt.Ing. Tomáš Skácel. Předseda jmenovaného přivítal a představil všem přítomným. Společně s velitelem nás navštívil i vrchní praporčík Jan Ouřecký.
Za bohaté občerstvení, kterého se dostalo všem přítomným, nutno poděkovat našim ženám a družkám. Za možnost uspořádat takovouto akci je třeba poděkovat statutárnímu městu Prostějov a velení 601. skss za kvalitní a bezpečnou přepravu.
F. Lejsek