Informace ze dne 19.7.2018

Na pozvání Komunitního centra pro válečné veterány Brno Dobrovského 27c, 612 00 Brno ve spolupráci s Vojenskou nemocnicí Brno a Československým legionářem – SPIA Czech,z.s, které bylo dne 14.7.2018 organizátorem Střelecké soutěže – MIKULOV 2018, se družstvo KVV Prostějov zúčastnilo této soutěže ve složení kolegové Jaroslav Kovář, František Melichárek a Jaroslav Ondrejčák.
Za krásného počasí jsme mezi prvními dorazili do Mikulova a následně na plánovanou střelnici. Již od začátku panovala příjemná a družná atmosféra, jak už pravidelně bývá u těchto střeleckých soutěží.
Pro nás prvním překvapením byly změny disciplín oproti pozvánce včetně zbraní, na což měl organizátor dle propozic plné právo. Z původních disciplín zbyla jediná - střelba ze vzduchovky. Střílelo se z karabiny Stribog SR, ráže 9 mm, ze samonabíjecí pušky AR15, ráže 5,56 mm, pistole vz.82, ráže 9 mm.
Bohužel jsme se nevyrovnali s podmínkami střelecké soutěže a neuspěli jsme v jednotlivcích ani v družstvech. Přesto děkujeme organizátorům za umožnění naší účasti.
Na níže uvedeném odkazu můžete zhlédnout fotografie Jardy Kováře. Jaroslav Ondrejčák

https://www.zonerama.com/jardakov/Album/4481176