Informace ze dne 2.12.2018

Mikulášský večírek opět s úspěchem.
Poněkud s předstihem, ale opět úspěšně, proběhl dne 30.11.2018 „U tří bříz“ Mikulášský večírek. Přípitek na zahájení zcela netradičně slivovicí potěšil asi více kolegy než naše kolegyně, ale jak říká Jaro Slávik „když to nezkusíš, tak to neznáš“. Organizaci Mikulášského večírku velmi dobře zvládli kolega Lejsek s chotí, kolegové Hájek a Struhár. V rámci zahájení naší poslední letošní akce, předseda KVV kolega František Stavný přivítal naše nové členy kolegu Ladislava Hantáka s chotí Evou a Stanislava Janků, který se v 87 letech vrátil do našich řad. Mezi účastníky jsme zaslechli „že možná přijde i Mikuláš“. Po chutné večeři nám k tanci a poslechu hrál a zpíval oblíbený pan Weisser z Hanušovic.
I když nakonec Mikuláš nepřišel (údajně se zdržel na rozsvícení vánočního stromu na náměstí v Prostějově), přesto všech 63 kolegů a kolegyň bylo naprosto spokojeno s hezkým večerem, o čemž svědčí i fotografie Jardy Kováře uveřejněné na https://www.zonerama.com/jardakov/Album/4893384
Jaroslav Ondrejčák

Dne 30.11.2018 udělil velitel 102.pzpr "Pamětní odznak 102.pzpr gen. Karla Palečka" našemu KVV Prostějov.

Na níže uvedeném odkazu můžete zhlédnout fotografie Jardy Kováře z Mikulášského večírku - poslední akce KVV Prostějov v roce 2018.



https://www.zonerama.com/jardakov/Album/4893384