Informace ze dne 3.3.2020 - zabíjačka

Zabijačka
V pátek 21.2.2020 jsme zahájili plnění našeho plánu kulturní a sportovní činnosti naší tradiční Zabijačkou. Konala se jako vždy v restauraci U tří bříz, s tradičním programem, za účasti 63 členů klubu.
V úvodu předseda klubu všechny přítomné přivítal a následně seznámil účastníky s činností v období kolem výroční schůze, upozornil na důležité akce, především na Setkání 2020 a poděkoval všem, kteří se podíleli na zdárném plnění úkolů roku 2019.
Se snahou ušetřit peníze z klubového rozpočtu byl vybrán jiný producent hudby pan Cholasta s obdobným repertoárem jako dříve, pouze kvalita nebyla stejná. Z tohoto důvodu se výbor rozhodl vrátit se k původní hudební produkci pana Weisera. Rovněž i množství produktů samotné večeře bylo oproti minulým akcím menší. Tento stav byl a je ovlivněn nárůstem cen potravin v celé naší společnosti. Zde se otvírá otázka, zda ušetřit za cenu nižší kvality, anebo si připlatit a zachovat požadovanou úroveň.
I přes tyto drobné problémy se večer vydařil a kolektiv se bavil do 22.00 hodin společným zpěvem a tancem. Poděkování patří za zajištění a průběh Vepřových hodů kol. Lejskovi, Ondrejčákovi a Hájkovi.
kol. F.Lejsek